Tilføjelse af Hue enheder - zoner eller enkeltvis

Hvordan tilføjer jeg en Phillips Hue enhed til ZenseHome appen?

Når din Hue Bridge forbindes med ZenseHome, tilføjes de ønskede Hue enheder til et rum i ZenseHome appen. Læs mere om hvordan Phillips Hue forbindes med ZenseHome her

Placering af HUE enheder i en Zone

Det anbefales at dine Phillips Hue lamper placeres i en Zone, hvis de skal styres fra samme tryk. Det kan f.eks. være en række spots eller to pendler som hænger over spisebordet. I nedenstående eksempel, har vi placeret en række lamper som skal styres sammen i Gaming værelset. 

huezone_iphone12black_portrait.png

Når lamperne placeres sammen i en zone, betyder det også at de kun skal indstilles én gang i ZenseHome appen. Hue enhederne som er placeret i zonen betragtes altså som samme enhed i ZenseHome appen. 

Tilføjelse af HUE enheder enkeltvis 

Det anbefales at din HUE enhed tilføjes enkeltvis, hvis de ikke hænger sammen med andre enheder. Det kan f.eks. være en HUE lampe som står for sig selv, eller noget hvor der ønskes tidsstyring blot på den ene lampe. I nedenstående eksempel, har vi tilføjet en HUE pære enkeltvis som bruges til en standerlampe. Her ønsker vi blot at styre den ene standerlampe fra et ZenseHome tryk. 

hueenkeltvis_iphone12black_portrait.png

ZenseHome trykbegrænsning 

Et tryk kan betjene op til 8 lamper, det gælder både ZenseHomes egne enheder og enhederne fra Phillips Hue. Vi anbefaler derfor så vidt muligt, at placere dine Phillips HUE lamper i en Zone. 

 

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 1 fandt dette nyttigt