Lyset kan tændes fra appen men ikke kontakten

Oplever du denne fejl, betyder det normalt at fejlen ligger i kontakten som styrer lyset. Vi anbefaler derfor at følge nedenstående rækkefølge i din fejlsøgning. 

1. Kontroller om indstillingen stadig er gældende i appen

Gennemgå indstillingen for enheden og tjek om den er lavet efter hensigten. Indstillingen for enheden aflæses på indstillingssiden for den enkelte enhed. Indstillingssiden findes under menuen "Hjem", hvor enhederne er placeret i rummene. 

2. Undersøg hvilke(n) kontakter som fejler 

Styres lyset fra flere kontakter, så undersøg om fejlen er isoleret til én, flere eller alle kontakter. Herefter fokuseres fejlsøgningen på kontakten som ikke virker.  

3. Kør vedligehold på enheden som styrer lyset, samt trykkene som tænder lyset

Når vedligehold køres, tester systemet enheden for fejl. Findes der en fejl på enheden, vises det med en advarselstrekant udfor enheden. Læs mere om vedligehold her. 

3a. Enheden fejler i vedligehold:

Undersøg hvorfor enheden fejler i vedligehold. Fejlen skyledes typisk en konfigurations- eller forbindelsesfejl. 

3b. Enhederne fejler ikke i vedligehold:

  • Kontroller om trykket som lyset tændes og slukkes fra er intakt. Sidder trykket f.eks. fast eller virker det på anden måde slidt eller defekt. Fjern plast fronten og forsøg at tænde/slukke ved at trykke direkte på tryk knappen med en spids genstand. 
  • Test om kontakten virker på noget andet lys. Virker det ikke på noget andet lys, betyder det at enheden er defekt.
  • Findes fejlen ikke ved de ovenstående muligheder, så kontakt support med en beskrivelse af dit problem og ID'et på enheden som ikke virker.

 

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt