Natdæmp gør at at lyset tændes ved et foruddefineret dæmpet niveau. Det kan enten indstilles til at være aktiv hele tiden, eller på et bestemt tidspunkt, f.eks. i de mørke timer.

Natdæmp: Til

Når natdæmp slås til, indstilles det foruddefinerede dæmp niveau til at være aktiv hele døgnet. Indstilles dæmp niveauet f.eks. til 40%, vil lyset altid tænde på 40%.

Natdæmp: På tidsplan

Når natdæmpning indstilles til at køre på en tidsplan, tændes lyset på det foruddefinerede dæmp niveau i en bestemt tidsperiode. Indstilles dæmp niveauet f.eks. til 40% i perioden solnedgang til solopgang, vil lyset i de mørke timer tænde på 40%.

Eksempel på opsætning af Natdæmp

For at indstille natdæmpning, vælges den ønskede dæmpbare enhed i rummet hvor den er placeret. Herefter vælges "Natdæmp".

I dette eksempel, vælger vi at vores natdæmp skal køre efter en tidsplan. Derfor vælges "På tidsplan" i det øverste felt "Aktiver natdæmpning". Herefter indstilles det ønskede dæmp niveau, som lyset skal tændes ved i tidsperioden hvor tidsplanen er aktiv.

Til sidst oprettes tidsplanen. Det gøres ved at trykke på det grønne plus udfor "Tidsplan". Herefter åbnes en ny skærm, hvor starttidspunkt, slut tidspunkt og ugedage vælges. I dette eksempel har vi valgt starttidspunktet til 00:00, sluttidspunktet til 06:00 og det skal køre alle ugens dage.