Funktionen dæmp automatisk gør at lyset dæmpes efter en given tidsperiode, efter det tændt af en bevægelsessensor. Dæmp automatisk styres enten af den indbyggede bevægelsessensor i enheden, eller af en anden bevægelsessensor i ZenseHome systemet. 

Dæmp automatisk: Til

Når dæmp automatisk slås til, skal "Dæmp efter" og "dæmp niveau" indstilles. F.eks. vælges 5 minutter og 50%, hvilket gør at lyset dæmpes til 50% styrke 5 minutter efter der sidst har været bevægelse. 

Dæmp automatisk: På tidsplan 

Når dæmp automatisk indstilles til at køre på en tidsplan, dæmpes lyset kun i en bestemt tidsperiode. F.eks. indstilles lyset til at dæmpe automatisk mellem solnedgang og kl. 22:00. 

Eksempel på opsætning af dæmp automatisk

Dæmp automatisk kan indstilles på alle enheder med indbygget dæmp. Det gøres ved at vælge enheden og herefter "Dæmp automatisk". 

d_mpautomatisk2.1_iphone12black_portrait.pngd_mpautomatisk2.2_iphone12black_portrait.png

I dette eksempel, vælger vi at dæmp automatisk skal køre efter en tidsplan, hvor lyset automatisk dæmpes mellem solnedgang og kl. 22:00. Derfor vælges "På tidsplan" i øverste felt, herefter indstilles "Dæmp efter" til 5 minutter og dæmpet niveauet til 50%. 

Til sidst oprettes en tidsplan, ved at vælge det grønne plus udfor "Tidsplan". Herefter åbnes en ny skærm, hvor start- og sluttidspunkt vælges, samt hvilke ugedage tidsplanen skal være gældende. 

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt