ZenseIO: Indstilling af blinkende lys når alarmen aktiveres

I denne artikel vil vi gennemgå hvordan man med en ZenseIO og appen indstiller lys til at blinke hvis ens alarm bliver aktiveret.

Forudsætninger

• En ZenseIO monteret og tilsluttet indgang 1 på alarm systemet
  • Et alarmsystem med en digital udgang der tænder og slukker når alarmen går

Opsætning i ZenseHome appen

Enheden som skal blinke når alarm systemet bliver aktiveret, vælges i oversigten over rum. I dette eksempel vælger vi et lampeudtag. På siden indstillingssiden for lampeudtaget vælges ZenseIO (Se nedenstående billede).

Herefter aktiveres DI 1 kort tryk (Digital indgang 1, kort tryk) og "Gem" vælges.

Ønsker du at andre lys skal blinke når alarmen aktiveres, så laves samme opsætning på de tilhørende enheder.