På ZenseHome boxen findes der en række dioder, som kan indikere forskellige ting. Dioderne kan aflæses tre forskellige steder på boksen, hvilket vi vil gennemgå i denne artikel.

Forsiden af ZenseHome Boxen

Den røde led der kan ses igennem plasten på forsiden af boxen lyser når boxen sender eller modtager data. Dette indikerer at ZenseHome boxen virker som den skal.

Test om boxen modtager eller sender data, ved at tænde og slukke for lyset enten på et tryk eller på appen.

Øverst på ZenseHome Boxen

Konstant rødt lys: Indikerer at boksen har strøm. Dvs. at det indikerer at boksen virker som den skal.

Konstant grønt lys: Indikerer at boksen er ved at opdatere

Det røde LED blinker: Strømforsyningen er dårlig

Derudover bruges den grønne til nogen grundlæggende fejlmeddelelser:

• 4 blink, pause, 4 blink osv: Boksen kan ikke oprette forbindelse til internettet
  • 7 blink, pause, 7 blink osv: Indikerer at der er en fejl på SD-kortet

Nederst på ZenseHome boxen og ethernet porten

Det gule lys blinker uregelmæssigt: Betyder at boksen er tilsluttet internettet via. kabel, og at det virker som det skal.

Det gule lys blinker ikke: Betyder at boksen ikke er tilsluttet internettet

• Kablet er tilsluttet porten, men det gule lys blinker ikke: Tjek om kablet er tilsluttet din router eller om routeren er slukket.