I hvilke sammenhænge kan IFTTT bruges med ZenseHome?

Det er næsten kun fantasien som sætter grænser for hvordan ZenseHome kan integreres med IFTTT's andre services og applikationer. Overordnet kan IFTTT bruges på to måder; 

  1. ZenseHome får en tredje part til at lave en handling. F.eks. laves en applet hvor et ZenseHome betjeningstryk slukker en Phillips Hue pære.
  2. En tredje part får ZenseHome til at lave en handling. F.eks. laves en applet som starter et ZenseHome scenarie, når en bestemt playliste på Spotify afspilles. 

Når ZenseHome og IFTTT's andre services og applikationer skal integreres, skal der laves en applet på IFTTT's app. Nedenstående billede er et eksempel på hvordan en sådan applet kan se ud.

ifttt_applet.png

I denne applet, har vi valgt at en handling fra ZenseHome skal starte noget hos en tredje part. Her starter et tryk på et betjeningstryk en handling som slukker for en Phillips Hue pære.

Omvendt kan en applet også laves sådan, at en tredje part starter noget fra ZenseHome. Så ville der f.eks. stå Spotify ved siden af "If" og ZenseHome ved siden af "Then". 

Læs også: Forbind IFTTT med ZenseHome

 

Var denne artikel en hjælp?
1 ud af 2 fandt dette nyttigt