Tidsplaner benyttes til at lave forudbestemte lysscenarier. F.eks. sluk/tænd af lys på forudbestemte tidspunkter og ugedage. En tidsplan kan f.eks. opsættes i forbindelse med scenarier, automatisk sluk og dæmpning.

Indstillingen af tidsplaner er ens på tværs af funktionerne i appen. I denne artikel vil vi derfor gennemgå hvordan en tidsplan bruges og indstilles.

Indstilling af start- og sluttidspunkt

Det er muligt at vælge mellem klokkeslæt, solopgang og solnedgang i under start- og sluttidspunktet. I perioden mellem start- og sluttidspunktet vil tidsplanen være aktiv. Eksempelvis indstilles lyset til automatisk at slukke mellem solnedgang og kl. 23:00.

Indstilling af ugedage

Nederst på siden vælges hvilke ugedage hvor tidsplanen skal køre. På ovenstående billede er mandag-fredag valgt, hvilket vises med en grøn markering.

Hvordan virker "Start ikke"?

Det er muligt at vælge "start ikke" som findes under "start tidspunkt" (Se ovenstående billede). Start ikke er fordelagtig at bruge, hvis din tidsplan f.eks. kører efter solopgang eller solnedgang.

Et eksempel på hvordan den kan bruges, er hvis bevægelsessensoren er sat til at være aktiv mellem 06:00-09:00. Hvis "start ikke efter solopgang" aktiveres, vil bevægelsessensoren kun aktiveres i de mørke timer. På den måde tilpasser bevægelsessensoren sig efter de skiftende dagslængder.