I denne artikel vil vi gennemgå opsætningen af sluk automatisk, herunder hvordan det aktiveres og hvordan det indstilles med en tidsplan. 

funktionen sluk automatisk kan benyttes på alle enheder fra ZenseHome. Sluk automatisk findes i appen ved at; 

  • Vælge rummet hvor enheden er placeret i
  • Vælge enheden som funktionen skal indstilles på

Sluk automatisk: Til

Efter sluk automatisk er slået til, indstilles ”Sluk efter (hh:mm:ss)”. Det indstilles f.eks. til 10 minutter, hvilket betyder at enheden automatisk slukkes efter 10 minutter.

Sluk ikke hvis der er bevægelse:

Er denne mulighed valgt, betyder det at hver gang der er bevægelse, vil timeren på bevægelsessensoren blive nulstillet. Eksempelvis kan være "sluk efter" være indstillet til at slukke efter 2 minutter. Er der bevægelse i rummet inden de 2 minutter er gået, vil timeren blive nulstillet til at slukke efter 2 minutter. 

Sluk ikke hvis enheden bruger strøm:

Vælges denne funktion, betyder det at enheden slukker hvis der ikke registerets et forudbestemt strømforbrug. F.eks. indstilles niveauet til 10 Watt.

Se eksempel på hvordan forbrugsstyret sluk kan indstilles her. 

Eksempel på opsætning af sluk automatisk

For at indstille sluk automatisk, vælges den ønskede enhed i rummet hvor den er placeret. Herefter vælges ”Sluk automatisk”.

mceclip0.pngmceclip1.png

I dette eksempel, ønsker vi at stikkontakten skal slukke automatisk mellem solnedgang og kl. 22. Derfor opretter vi en tidsplan, hvor ugedage, start- og sluttidspunkt indstilles.

Når din tidsplan er indstillet, vælges Gem. Tidsplanen vil herefter være aktiv. Det er altid muligt at redigere i en gemt tidsplan.

 

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt