I denne artikel vil vi gennemgå opsætningen af sluk automatisk, herunder hvordan det aktiveres og hvordan det indstilles med en tidsplan. 

funktionen sluk automatisk kan benyttes på alle enheder fra ZenseHome. Sluk automatisk findes i appen ved at; 

  • Vælge rummet hvor enheden er placeret i
  • Vælge enheden som funktionen skal indstilles på

Slukautomatisk1.png

Herefter vælges Sluk automatisk. På siden for Sluk automatisk, vælges feltet i venstre hjørne (Se ovenstående billede).

Aktivering af sluk automatisk

Sluk automatisk aktiveres ved at vælge "Aktiveret" i feltet i venstre hjørne. Når aktiveret er valgt, skal indstillingen for hvornår enheden automatisk slukkes laves. Det gøres ved at vælge Sluk efter (hh:mm:ss) - (Se ovenstående billede). 

F.eks. indstilles enheden til at slukke automatisk efter 2 minutter, når det er gjort vælges "Gem". 

Hvordan virker "Sluk ikke hvis der er bevægelse"?

Hvis sluk ikke hvis der er bevægelse aktiveres, vil det betyde at hver gang der er bevægelse vil timeren på bevægelsessensoren blive nulstillet. 

Eksempelvis kan være "sluk efter" være indstillet til at slukke efter 2 minutter. Er der bevægelse i rummet inden de 2 minutter er gået, vil timeren blive nulstillet til at slukke efter 2 minutter. 

Sluk automatisk på tidsplan

For at indstille sluk automatisk til at køre på en tidsplan, vælges det grønne plus ikon og herefter "På tidsplan" (Se nedenstående billede). 

slukautomatisk2.png

Herefter vælges start- og sluttidspunktet for tidsplanen. Her er det ved begge muligt at vælge mellem klokkeslæt, solopgang og solnedgang. 

Det er muligt at kombinere klokkeslæt og solopgang eller nedgang i samme tidsplan. F.eks. kan starttidspunktet vælges til at være ved solnedgang og sluttidspunktet til at være kl. 23:00. 

Nederst på siden vælges hvilke ugedage hvor tidsplanen skal køre. På ovenstående billede er alle ugedage markeret med en hvid ring rundt om sig, hvilket betyder at alle ugedage her er valgt. 

Når din tidsplan er indstillet, vælges Gem. Tidsplanen vil herefter være aktiv. Det er altid muligt at redigere i en gemt tidsplan, hvis du ønsker at deaktivere tidsplanen, vælges enten "deaktiveret" eller "aktiveret". 

 

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt