IFTTT er en forkortelse af If This Then That. Det er en platform som forbinder dine apps, enheder og serviceudbydere. IFTTT samler altså alle hjemmets enheder og skaber nye muligheder på tværs af systemer. Disse forbindelser mellem forskellige apps og enheder, hedder Applets og laves igennem IFTTT.

Produkter som kan benyttes med IFTTT er b.la. ZenseHome, Phillips Hue, Fitbit, Somfy, Amazon Alexa og Google Assistant. Du kan læse mere om hvilke apps, enheder og serviceudbydere som der kan forbindes med IFTTT på deres hjemmeside.

Hvordan virker IFTTT?

Automationerne sker gennem applets, som kan slås til eller fra på IFTTT’s app eller hjemmeside. Brugerne kan lave deres egne applets eller benytte sig af applets som allerede er lavet. Brugerne kan dele deres applets med hinanden, og på den måde dele erfaringer og inspirere til hvordan det kan bruges.

IFTTT har lavet en Youtube video (se nedenfor), der forklarer hvordan applets laves.

Sådan kommer du I gang med IFTTT

IFTTT er meget simpelt at bruge. Man downlaoder deres app (Til Andriod eller til IOS her), herefter oprettes en gratis bruger, og så er du klar til at skabe automationer på tværs af produkter i løbet af kort tid.

Er IFTTT gratis?

IFTTT tilbyder en gratis version af deres platform, hvor man er begrænset til at lave 3 applets. Ønsker du at lave mere end 3 applets skal IFTTT Pro købes til en månedlig pris på DKK 45,-  

Var denne artikel en hjælp?
2 ud af 2 fandt dette nyttigt