I denne artikel vil vi gennemgå opsætningen af tænd ved bevægelse, herunder hvordan det aktiveres og hvordan det indstilles med en tidsplan. 

Funktionen tænd ved bevægelse benyttes på enheder som har en bevægelsessensor indbygget. Funktionen findes i appen ved at;

  • Vælge rummet hvor enheden er placeret i
  • Vælge enheden som funktionen skal indstilles på

T_ndvedbev_gelse1_iphone12black_portrait.png

På siden for tænd ved bevægelse, er det muligt at vælge Fra, Til eller på tidsplan. Vælges Til, betyder det at lyset tænder på bevægelse hele døgnet. 

I menuen Vælg bevægelsessensorer er det muligt at vælge en anden eller flere bevægelsessensorer, der bestemmer om lyset i rummet skal tændes.  

Tænd ved bevægelse på tidsplan 

For at indstille tænd ved bevægelse til at køre på en tidsplan, vælges "På tidsplan" og herefter plus ikonet udfor "Tidsplan". 

t_ndvedbev_gelse2_iphone12black_portrait.pngt_ndvedbev_gelse3_iphone12black_portrait.png

Herefter vælges start- og sluttidspunktet for tidsplanen. Her er det ved begge muligt at vælge mellem klokkeslæt, solopgang og solnedgang. 

Det er muligt at kombinere klokkeslæt og solopgang eller nedgang i samme tidsplan. F.eks. kan starttidspunktet vælges til at være ved solnedgang og sluttidspunktet til at være kl. 23:00. I dette eksempel, har vi valgt at lyset skal tænde på bevægelse mellem solnedgang og solopgang. 

Nederst på siden vælges hvilke ugedage hvor tidsplanen skal køre. På ovenstående billede er alle ugedage markeret med en hvid ring rundt om sig, hvilket betyder at alle ugedage her er valgt. 

Når din tidsplan er indstillet, vælges Gem. Tidsplanen vil herefter være aktiv. 

 

Var denne artikel en hjælp?
1 ud af 1 fandt dette nyttigt