Når to enheder er på to forskellige faser, bliver signalerne mellem disse to enheder sendt igennem ZenseHome boxen. Første gang det sker, vil signalet være forsinket med nogle sekunder. Herefter husker ZenseHome boxen signalet mellem enhederne, og det vil blive sendt øjeblikkeligt.

Et eksempel på fasekobling, kan være når en afbryder sidder på én fase og et lampeudtag på en anden fase. Første gang afbryderen tænder for lampeudtaget, vil der være en forsinkelse på nogle sekunder. Efterfølgende vil boxen huske korrespondancen mellem afbryderen og lampeudtaget, herefter vil tiden fra man trykker på afbryderen til lyset tændes være minimeret markant.

I appen findes der en oversigt over hvilke korrespondancer hvor boxen laver fasekobling. Det findes ved at vælge vælge "status" under indstillinger og herefter "fasekobling"