Denne ZenseHome® enhed er beregnet for montage i både standard Ø80mm lampeudtagdåse, samt 1 modul-dåse 50/50 væg- eller loftudtag. Ved montage i 1 moduls dåse skal minimum en lav mellem ring benyttes. Se under tilbehør for det rigtige underlag.

Ved montering af hænge lampe føres ledningen fra lampen igennem dækslet og kabelaflastningen i lampeudtaget – vær opmærksom på at føre ledningen igennem efter pilenes markeringer. Dækslet drejes således at slidsen til lyssensoren sidder korrekt. Dækslet trykkes på plads.

Max. vægt i aflastning: 8kg

Alle mål er i mm.

TILBEHØR

Lampeudtaget kan monteres med forskellige underlag, alt efter behov.

Underlag ultra lav - 8mm, benyttes mellem lampeudtag og loft. Denne følger med som standard.

Underlag lav - 15mm, benyttes ved montage i eks 1 moduls forfra dåse, eller hvis der ønskes ekstra plads bag lampeudtag.

Underlag høj - 35mm, benyttes hvor der ikke er monteret anvendelig dåse.

Alle mål i mm.