Denne ZenseHome® enhed passer til alle FUGA kompatible dåser og underlag. Enheden kan ligeledes benyttes sammen med alle FUGA kompatible rammetyper og rammestørrelser.

Enheden monteres i en 1,5M dåse.

Frontplade

Montering

Frontpladen isættes først i bunden hvorefter den trykkes på plads i toppen og omkring stikbens hullerne.

Afmontering

Hvis frontpladen skal afmonteres, skal den først forsigtigt løsnes i toppen. Dette gøres nemmest med en skruetrækker som føres ind langs “skillelinjen” mellem tryk og udtag og vippes ud af.

Herefter kan skruetrækkeren føres ned bag frontpladen for at løsne gribekløerne i bunden

VIGTIGT: Brug ikke el-skruetrækker til at spænde skruerne. Vær opmærksom på hvis skruerne i gribekløerne overspændes, så kan det resulterer i, at trykknapperne ikke fungere efter hensigten.