Hvordan deler jeg min adresse med andre brugere?

Når din adresse deles med andre brugere, vil de få fuld adgang til ZenseHome systemet fra deres telefon eller tablet.

1. Del adresse med en ny bruger

For at dele adressen med andre, vælges "Del adresse" under indstillinger.

Herefter indtastes e-mail adressen på den som du vil dele dit ZenseHome med. Når det er gjort, vælges "Send".

2. Den nye bruger accepterer invitationen på sin telefon

Modtageren vil nu få en invitation på sin app. Invitationen vil fremgå under "Adresser" under indstillinger.

Når modtageren har accepteret invitationen, vil adressen nu fremgå på modtagerens app under "Adresser".

Bemærk: Har modtageren ikke nogen adresser tilføjet til sin app i forvejen, vil adressen være startsiden på modtagerens app.