Når din adresse deles med andre brugere, vil de få fuld adgang til ZenseHome systemet fra deres telefon eller tablet. For at dele adressen med andre, vælges "Del adresse" under indstillinger.

Herefter indtastes e-mail adressen på den som du vil dele dit ZenseHome med. Når det er gjort, vælges "Send".

Modtageren vil nu få en invitation på sin app. Invitationen vil fremgå under "Adresser" under indstillinger.

Når modtageren har accepteret invitationen, vil adressen nu fremgå på modtagerens app under "Adresser".

Bemærk: Har modtageren ikke nogen adresser tilføjet til sin app i forvejen, vil adressen være startsiden på modtagerens app.