Under konfiguration kan man se en liste over hvilke af ens enheder som ikke er konfigureret korrekt. Her sammenlignes den programmering som er i selve ZenseHome boxen og hvad der er på appen, stemmer disse to programmeringer ikke overens, vil enheden hvor dette er tilfældet, fremgå af listen.

Hvad sker der når man vælger "vis konfiguration"?

Når konfigurationen vises, er der først et overblik over hvad der er gemt i selve ZenseHome boxen. Under "konfigureret" kan man se hvad der er gemt i selve appen. Her skal man trykke på "hent konfiguration" for at se hvad der er indstillet i appen. Herefter kan man sammenligne forskellen mellem hvad der står i appen og hvad der er gemt i boxen.

Hvad sker der når en enhed konfigureres?

Når en enhed konfigureres, vil den information man har tastet ind i appen også blive gemt på boxen. Det vil sige, at de indstillinger man ønsker udført, rent faktisk bliver udført.