Her kan man se om der er kommandoer i kø. Hvis der er kommandoer i kø, vil det typisk betyde at der er en opdatering i gang, dette kan medføre at systemet kan have nedsat funktion imens opdateringen kører.

Hvad betyder det at en kommando er i kø?

Når en kommando er i kø, betyder det at en handling venter på at blive udført. Det kan f.eks. være tænd eller sluk på et betjeningstryk, eller en enhed som er ved at blive opdateret.

Hvad sker der hvis en kommando slettes?

Bliver en kommando slettet, vil det betyde at at den givne handling ikke vil blive udført.