Hvad er trinvis, trinløs og følge dæmp

I appen er det muligt at vælge mellem tre typer af dæmp. I denne artikel beskrives hvad trinvis, trinløs og følge dæmp er. Ønsker du vejledning til hvordan dæmp opsættes, så kan man finde det her: Opsætning af dæmp

• Trinvis dæmp gør det muligt at indstille lyset til at tænde ved et bestemt dæmp niveau. Ønsker man f.eks. at lyset tændes ved 50% af normal styrke, så er det muligt at indstille det her.

• Trinløs dæmp gør det muligt at dæmpe lyset gradvist mellem et givet minimums niveau og højst mulige lysstyrke. F.eks. indstilles minimumsniveauet til 20%. Dette vil gøre det er muligt at indstille lyset gradvist mellem 20 og 100% af lysstyrken.

• Følge dæmp benyttes til at styre en ekstern dæmper.