Hvad er trinvis, trinløs og følge dæmp

I appen er det muligt at vælge mellem tre typer af dæmp. I denne artikel beskrives hvad trinvis, trinløs og følge dæmp er. Ønsker du vejledning til hvordan dæmp opsættes, så kan man finde det her:

Trinvis dæmp gør det muligt at indstille et lys til at bestemt dæmp niveau. Ønsker man f.eks. at lyset tændes ved 50% af normal styrke, så er det muligt at indstille det her.

Trinløs dæmp gør det muligt at dæmpe lyset gradvist mellem et givet minimumsniveau og højst mulige lysstyrke. F.eks. indstilles minimumsniveauet til 20%. Dette vil gøre det er muligt at indstille lyset gradvist mellem 20 og 100% af lysstyrken.

Følge dæmp benyttes til at styre en ekstern dæmper.