Opsætning af tidsplaner

Tidsplaner benyttes til at lave forudbestemte lysscenarier. F.eks. sluk/tænd af lys på forudbestemte tidspunkter og ugedage.

1. Åben ZenseHome appen
  2. Tryk på ⚙️
  3. Vælg Tidsplaner
  4. Tryk på …
  5. Vælg ny tidsplan
  6. Navngiv din tidsplan
  7. Din tidsplan er nu oprettet og fremgår af din liste med tidsplaner

Din tidsplan er nu klar til at blive konfigureret efter dine behov. I denne guide tages der udgangspunkt i, at alt lys i huset slukkes kl. 24 og tændes igen kl. 7.

1. Tryk på ⚙️ i din nyoprettede tidsplan
  2. Vælg hvilke ugedage din tidsplan skal gælde i
  3. Vælg Ny handling
  4. Vælg tilføj scenarie. Hvis du ikke allerede har lavet dit scenarie, kan du finde en guide til hvordan scenarier tilføjes her: Scenarie
  5. Tilføj dit scenarie
  6. Vælg hvilket tidspunkt dit scenarie skal udføres. I dette eksempel, tilføjer vi et scenarie der slukker alt lys kl. 24. Derfor indstilles tidspunkt til kl. 00:00
  7. Herefter trykker man på Gem. Dit scenarie er nu gemt.
  8. Nu tilføjes scenariet hvor alt lys tændes. Her er det samme procedure som ved det første scenarie, men tidspunktet indstilles til kl. 7.