Opsætning af scenarier

Scenarier bruges til at tænde og slukke for flere rum og områder på en gang. Det er også scenarier der bruges i tidsplaner.

• Tryk på "Tandhjulet" nederst til højre for at komme til Indstillinger
  • Tryk på "Scenarier"
  • Tryk på de tre prikker øverst til højre og vælg "Nyt scenarie"
  • Giv scenariet at navn
  • Tryk på "Tilføj/fjern handling"
  • Vælg de ønskede rum eller enheder, hvor scenariet skal laves

Hvis du ønsker at tænde eller slukke for et helt rum, så tryk på knappen til højre for navnet på rummet

Hvis du kun ønsker at tænde eller slukke for enkelte enheder i et rum så tryk på rummets navn.

• Nu vil dine enheder blive vist
  • Herefter vælger man hvilken handling der skal udføres. Vælg mellem tænd, sluk og dæmp
  • Tryk på "Gem" når alle rum og grupper er valgt
  • Nu vises en liste med de rum og grupper der er valgt
    • Ud for hvert rum og gruppe skal vælges om det skal tændes eller slukkes.
    • Tryk "Gem"

Nu er scenariet oprettet man kan starte sceneriet ved at trykke på navnet.

Nedenstående video viser hvordan man laver et scenarie der hedder "Sluk alt", som slukker for et værelse og for 2 grupper i Stuen, men ikke for Tv’et.

Start et scenarie fra et betjeningstryk

Det er også muligt at starte et scenarie fra et betjeningstryk. Vi anbefaler at bruge langt tryk til at starte scenarier.

For at starte et scenarie fra en betjeningstryk, skal man gøre følgende:

1. På forsiden af ZenseHome appen vælger man tandhjulet i højre hjørne
  2. Herefter vælger man sit ønskede scenarie
  3. Konfigurering vælges
  4. Herefter præsenteres man for en liste af hjemmets afbrydere
  5. Vælg herefter den knap i hjemmet du ønsker, skal starte dit scenarie

Denne video viser hvordan man tilføjer konfigurere et betjeningstryk så det startet et scenarie.

Bemærk: Når der står "Tryk på de knapper der skal tænde Sluk alt" så skal man ud og trykke på den fysiske knap man ønsker at bruge.