For at overføre adressen til en ny ejer skal du sende en mail til support@zensehome.com med følgende oplysninger:

1. E-mail adresse på den nye ejer af boligen

E-mail adressen vil blive forbundet som ejer af adressen. Vi anbefaler derfor, at det er din egen private e-mail adresse som benyttes til dette.

2. ID på din ZenseHome box

ZenseHome boxen er installeret i hjemmets eltavle. ID'et består af 9 cifre og starter med 23, det kan aflæses på forsiden af ZenseHome boxen.

Når vi har modtaget ovenstående oplysninger, flytter vi adressen fra den tidligere ejer til nye ejer. Herefter skal den nye ejer downloade vores app, oprette en bruger og tilføje adressen på appen.

Læs mere her: Opret bruger & Opret adresse

Ønsker du vejledning til hvordan ZenseHome appen kan bruges? Så anbefaler vi at du besøger vores supportside