Sluk lyset hvis der ikke er bevægelse

For at slukke lyset i rummet hvis der ikke er bevægelse, skal følgende skridt i ZenseHome appen udføres.

• Gå ind i det rum der skal konfigureres
  • Vælg et af rummets enheder
  • Vælg ”automatisk sluk”
  • Øverst på skærmen slår man ”sluk automatisk” til.
  • Herefter indstilles hvor længe der skal gå før lyset slukkes efter sidste bevægelse
  • ”Sluk ikke hvis der er bevægelse” slås til, hvis man ønsker at ”sluk automatisk” nulstilles hver gang der er bevægelse
  • Tryk på ”Gem”

I avancerede indstillinger er det muligt at vælge hvilken bevægelsessensor i rummet, der bestemmer om lyset i rummet skal slukkes.

Vent i 15 sekunder, så er bevægelsessensoren programmeret til at tænde alle enhederne i gruppen.