For at slukke lyset i rummet hvis der ikke er bevægelse, skal følgende skridt i ZenseHome appen udføres.

• Gå ind i det rum der skal indstilles
  • Vælg et af rummets enheder
  • Vælg ”sluk automatisk”
  • Øverst på skærmen slås ”sluk automatisk” til.

Herefter indstilles hvor længe der skal gå før lyset slukkes efter sidste bevægelse

”Sluk ikke hvis der er bevægelse” slås til, hvis man ønsker at ”sluk automatisk” nulstilles hver gang der er bevægelse

• Tryk på ”Gem”

I avancerede indstillinger er det muligt at vælge hvilken bevægelsessensor i rummet, der bestemmer om lyset i rummet skal slukkes.

Vent i 15 sekunder, så er bevægelsessensoren programmeret til at styre den ønskede enhed.