Udskiftning af SD kort med "Hukommelsesnøgle"

Afmontering af gammelt SD kort

1. Sluk for alt strømmen i tavlen
  2. Tag fronten af tavlen
  3. Øverst til venstre på ZenseHome box'en ca. 3 cm fra kanten er der en slids. (Det er slids nr. 2 fra venstre)
  4. Med en lille tang kan man få fat i det SD kort der sidder i slidsen og trække det op (se billede).

Bemærk: Kan det ikke lade sig gøre at få kortet ud kan man løsne box'en ved at trække ned i den lille sorte tap under box'en. Så kan man trække boksen lidt ud og vippe den så det er nemmere at få kortet ud.

Installation af ny hukommelsesnøgle

1. Hukommelsesnøglen indsættes i slidsen med den sorte firkant ud mod fronten (se billede).

2. Luk tavlen igen og tænd for strømmen

3. Box'en skal nu forbindes til internettet. Se mere her: Tilslutning til internettet

4. Skriv en mail til support@zensehome.com med nummeret på din box'en, så laver vi den sidste overflytning i vores system og din box vil være online i app'en.