Udskiftning af SD kort med "Hukommelsesnøgle"

I denne guide, vil vi gennemgå hvordan SD kortet i ZenseHome boxen ombyttes med et nyt. Guiden er delt op i to, første del forklares det hvordan det gamle SD fjernes og anden del hvordan den nye hukommelsesnøgle indsættes.

Udskiftning af SD kort vil normalt ske på ansvisning fra ZenseHome support. Udskiftning af SD-kortet kan være nødvendigt hvis din box er gået offline og ikke er kontaktbar.

1. Afmontering af gammelt SD kort

• Sluk for alt strømmen i din eltavle
  • Tag fronten af din eltavle
  • Øverst til venstre på ZenseHome box'en ca. 3 cm fra kanten er der en slids. (Det er slids nr. 2 fra venstre)
  • Med en lille tang kan man få fat i det SD kort der sidder i slidsen og trække det op (se billede).

Bemærk: Kan det ikke lade sig gøre at få kortet ud kan man løsne box'en ved at trække ned i den lille sorte tap under box'en. Så kan man trække boksen lidt ud og vippe den så det er nemmere at få kortet ud.

2. Installation af ny hukommelsesnøgle

• Hukommelsesnøglen indsættes i slidsen med den sorte firkant ud mod fronten (se billede). Når hukommelsesnøglen indsættes, kan det blot gøres med fingrene.

• Luk eltavlen og tænd for strømmen igen
  • Box'en skal nu forbindes til internettet. Er boxen kablet skal du ikke gøre noget. Ved wifi se mere her: Tilslutning til internettet
  • Når SD kortet er udskiftet skal du i appen gøre følgende:
    1. På forsiden af appen, vælger du tandhjulet i nederst højre hjørne
    2. Vælg "Rediger adresse"
    3. Tryk på "Gem"

Herefter vil din ZenseHome box genstarte, og efter kort tid være online igen.