Tilslut bevægelsessensor til universaludtaget.

Når man vil have et universaludtag til at tænder og slukke lys ved bevægelse er det vigtigt at beslutte om det er ZenseHome systemet som styre den tid lyset er tændt eller det er bevægelsessensor .

Vi anbefaler at indstille bevægelsessensor til den kortest mulige tid, og lade ZenseHome styrer tiden.

ZenseHome styrer tiden

Rummet med universaludtaget skal så konfigureres til at

• Tænde på bevægelse

og

• Slukke lyset automatisk hvis ikke der er bevægelse i f.eks. 10 minutter

Det er vigtigt at huske at aktivere "Sluk ikke hvis der er bevægelse".

Bevægelsessensoren styrer tiden

Hvi du ønsker at styre tiden på bevægelsessensoren skal du indstille rummet i ZenseHome til at

• Tænde på bevægelse

og

• Slukke hvis der ikke er bevægelse i 1 sek

Det er vigtigt at huske at aktivere "Sluk ikke hvis der er bevægelse".

Bemærk: Hvis du slukker for lyset i den tid bevægelsessensoren er aktiv vil lyset tænde med det samme igen.

Fejlsituationer

Hvis ikke "Sluk ikke hvis der er bevægelse" er aktiveret og tiden som er konfigureret i ZenseHome er kortere end tiden i bevægelsessensoren, vil lyset slukke og tænde i den periode bevægelsessensoren  er aktiv.

Hvis du slukker lyset fra app'en eller et betjeningstryk og du styrer tiden fra bevægelsessensoren, vil lyset tænde med det samme der slukkes, i den periode bevægelsessensoren er aktiv.