Hvordan finder jeg ID'et på en enhed?

Har du en enhed som ikke er tilføjet til appen, kan du finde enhedens ID på to måder.

1. Aflæs ID'et direkte på enheden

ID'et står som udgangspunkt altid trykt på enheden. Ved lampeudtag, betjeningstryk og stikkontakter findes ID'et under plastikken. Dækslet eller tangenten skal derfor fjernes for at læse ID'et.

2. Tilføj enheden med et tryk

Det er muligt at tilføje en enhed ved at trykke på kontakten. For at gøre dette, skal der i appen gøres følgende:

• Vælg rummet hvor enheden er placeret
  • Tryk på ... i højre hjørne
  • Tryk på Ny enhed
  • Tryk på en knap på enheden
  • Så kommer enhedens ID i appen
  • Herefter navngives enheden og der vælges "Gem".

Bemærk: For at tilføje en enhed med tryk, skal enheden være monteret og tilsluttet 230V.