For at flytte en enhed til et andet rum, skal der i appen gøres følgende:

På forsiden af appen, vælges rummet hvori enheden er placeret. Herefter vælges den ønskede enhed fra enhedsoversigten i rummet. Når enheden er valgt, trykkes der på de tre prikker i højre hjørne, som angivet i nedenstående billede.

Herefter åbnes et vindue i appen, hvor muligheden "flyt" vælges. Nedenstående side vil nu fremgå af din app.

Der trykkes på rummets navn - i dette tilfælde "Bryggers". Herefter vælges der fra listen det ønskede rum hvor enheden flyttes til. Når det ønskede rum er valgt, vælges "Gem"

Enheden er nu flyttet til det nye rum.