For at flytte en enhed til et andet rum, skal der i appen gøres følgende:

På forsiden af appen, vælges rummet hvori enheden er placeret. Herefter vælges den ønskede enhed i rummet den er placeret i. Når enheden er valgt, trykkes der på de tre prikker i højre hjørne, som angivet i nedenstående billede.

Herefter åbnes et vindue i appen, hvor muligheden "flyt" vælges. Nedenstående side vil nu fremgå af din app.

Herefter vælges der fra listen det ønskede rum hvor enheden flyttes til.

Enheden er nu flyttet til det nye rum.