Det er muligt at opdatere fra det gamle til det nye ZenseHome uden at skifte alle sine enheder.

Listen over supporterede enheder findes her: Supporterede enheder

Hvad skal jeg bruge for at opgradere?

Her er en gennemgang af hvordan opgraderingen foregår.

ZenseHome box

Først skal man ind i vores shop og købe en ZenseHome box. Boxen monteres i eltavlen.

1. Tilslutning og montering
  2. Tilslutning til internettet

VIGTIGT: Afmontering af PC-boks og fasekobler

App installation

1. Hvor finder jeg appen?
  2. Opret bruger
  3. Opret adresse

Tilføje enheder

Det er muligt at tilføje enhederne på to måder.

1. Tilføj enhed
  2. Tilføje enheder fra programmeringsfil, zns.

Kommunikationstest

Inden man begynder opdateringen af enhederne, er det vigtigt at lave en kommunikationstest af systemet.

Opsætning inden opdatering

Inden man starter opdateringen af firmware skal man lave en basis opsætning. Så systemet virker med tænd/sluk på betjeningstrykkene efter opdateringen.

Note

• Det er kun kort tryk på øverste tryk der virker
  • Enheder der ikke er kontakt med eller står i bootloader kan ikke opsættes

Opdatere firmware

Enhederne skal nu opdateres med den nyeste firmware.

Når alle enhederne er opdateret kan man bruge alle funktioner i systemet.

VIGTIGT: Ved opdatering fra gammelt system firmware 1.54 eller derunder

Opleves det at lyskilderne blinker under opdatering, anbefales det at lyskilderne frakobles under opdatering. Dette forekommer kun under opdatering fra 1.54 eller derunder til ny ZenseHome firmware. Dette er en fejl i det gamle firmware og er ikke noget ZenseHome kan forhindre.

Ved opdatering fra firmware 1.54 eller derunder kan der ikke garanteres at enhederne efterlades i den state (tændt/slukket) som da man startede opdateringen. Husk at kontrollere når opdateringen er færdig på enheden om den er som ønsket. Dette gælder specielt køleskabe og frysere.