For at slette en enhed inde i ZenseHome appen, skal følges gøres: 

  1. Vælg rummet hvor enheden der ønskes slettes er
  2. Vælg enheden i rummet som ønskes slettet
  3. Vælg de tre prikker i højre hjørne og herefter "Slet"

I nedenstående eksempel vises det hvordan en enhed slettes: 

sletenhed1_iphone12black_portrait.png

På indstillingssiden for enheden, vælger vi de tre prikker i højre hjørne

sletenhed2_iphone12black_portrait.png

Herefter åbnes ovenstående side, hvor "slet" vælges. 

Bemærk: Når en enhed slettes, så mister du også dine indstillinger på enheden. Sletter du enheden ved en fejl, eller skal den erstattes med en ny, så skal du derfor lave indstillingerne på ny igen. 

 

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt