Opsætning af dæmp

For at dæmpe en enhed skal man gøre 2 ting:

1) Aktivering og indstilling af dæmp på enheden

• Gå ind i det rum hvor lampen er
  • Vælg enheden du ønsker at aktivere dæmp på
  • I nederste felt udfor dæmp, trykker man på ”deaktiveret”
  • Herefter, vælger man mellem deaktiveret, trinvis, trinløs og følge dæmp.
  • Tryk Gem

2) Få betjeningstrykket til at sende dæmp

I ZenseHome appen vælges dit ønskede rum

Herefter vælger man den ønskede enhed som skal dæmpes

Tryk på ”Afbrydere”

• Tryk på den knap (på afbryderen) du ønsker skal tænde lampen. Nu vises "Knap 1 kort tryk"
  • Tryk og hold i 2 sek på den samme knap. Nu vises "Knap 1 langt tryk"
    • Alternativt kan man vælge hvilket tryk der skal styre dæmpet i appen, dette gør man under ”Vælg fra liste” på samme side.
  • Tryk Gem

Vent i 15 sekunder, så er dit betjeningstryk programmeret til at tænde alle enhederne i området