For at opsætte dæmp på en enhed, skal man først i appen aktivere og indstille dæmp på enheden. Herefter vælges hvilken afbryder hvorfra dæmpet skal styres.

1) Aktivering og indstilling af dæmp på appen

• Gå ind i det rum hvor lampen er
  • Vælg enheden du ønsker at aktivere dæmp på
  • I nederste felt udfor dæmp, trykker man på ”deaktiveret”
  • Herefter, vælger man mellem deaktiveret, trinvis, trinløs og følge dæmp.
  • Tryk Gem

2) Vælg hvilken afbryder som skal styre dæmpet

• I ZenseHome appen vælges dit ønskede rum
  • Herefter vælger man den ønskede enhed som skal dæmpes
  • Tryk på ”Tænd, sluk & dæmp”
  • Tryk på den knap (på afbryderen) du ønsker skal tænde lampen. Nu vises "Knap 1 kort tryk"
  • Tryk og hold i 2 sek på den samme knap. Nu vises "Knap 1 langt tryk"

Alternativt kan man vælge hvilket tryk der skal styre dæmpet i appen, dette gør man under ”Vælg fra liste” på samme side.

• Tryk Gem

Vent i 15 sekunder, så er dit betjeningstryk programmeret til at tænde alle enhederne i området