Hjemmesimulering er i princippet en simpel tyverisikring. ZenseHome systemet optager alle enheders præcise tider for aktivitet og gengiver dem når hjemmesimulering aktiveres.

Hvad sker der når jeg aktiverer hjemmesimulering?

Når hjemmesimulering aktiveres i appen, begynder systemet øjeblikkeligt at afspille de seneste 7 dages aktivitet. Aktiveres hjemmesimulering f.eks. fredag aften, vil den forgange fredags aktivitet i hjemmet afspilles.

Hvad hvis hjemmesimulering kører i mere end én uge?

Hvis hjemmesimulering er aktiv i mere end én uge ad gangen vil det fortsat virke. Her gengives fortsat de forgange 7 dages aktivitet. Det betyder i praksis, at det den samme aktivitet gengives i uge 2, 3 osv.

Hjemmesimulering startes i appen under indstillinger->hjemmesimulering.