Vi anbefaler at man ikke selv forsøger på at genstarte eller nulstille ZenseHome systemet.

Oplever man at appen eller ZenseHome boxen hænger eller er langsom, skal man ikke afbryde strømmen til boxen eller enheder. Der kan være mange årsager til systemet ikke reagerer, de mest almindelige er, at der en opdatering i gang eller en automatisk handling.

Ønsker du alligevel at genstarte systemet, gøres det fra Appen ved at;

• Vælge indstillingssiden ved at trykke på tandhjulet
  • Herefter vælges "Status"
  • "ZenseHome Box" vælges og herefter vælges genstart

Vi anbefaler at kontakte ZenseHome support, hvis man har problemer med app eller box.