Vi anbefaler at man ikke selv forsøger på at genstarte eller nulstille ZenseHome systemet.

Oplever man at appen eller ZenseHome boxen hænger eller er langsom, skal man ikke afbryde strømmen til boxen eller enheder. Der kan være mange årsager til systemet ikke reagerer, de mest almindelige er, at der en opdatering i gang eller en automatisk handling.

Vi anbefaler at kontakte ZenseHome support, hvis man har problemer med app eller box.