Alle basisfunktioner i ZenseHome systemet virker i offline tilstand. I nedenstående tabel, vises de vigtigste funktioner som virker i hhv. online og offline tilstand.

Funktioner Online Offline
Tænd/sluk
Dæmp
Bevægelsessensorer
Automatisk sluk
Fasekobling*
Tidsplaner
Scenarier
Appstyring
Integrationer**

*Fasekoblinger sker når to enheder sidder på to forskellige faser. Her sørger ZenseHome boksen for at sende beskeder mellem enhederne.

**Integrationer kan f.eks. være Google Home, IFTTT eller MQTT

Hvorfor virker alle funktioner ikke i offline tilstand?

Visse funktioner virker kun når systemet er online, det er funktionerne hvor ZenseHome boksen er involveret. ZenseHome boksen er involveret i alt som ikke kan gemmes lokalt i enhederne, det kan f.eks. være tidsstyring eller når lyset skal tændes og slukkes fra appen, eller gennem en tredje part som f.eks. Google Home.

Ved det som virker i offline tilstand, er funktionen gemt i selve enheden. F.eks. at et tryk skal tænde for et lampeudtag eller at det skal dæmpes.