Hvis din enhed kun tænder i appen, anbefaler vi at følgende fejlsøgning foretages:

1. Kontroller at lyskilden virker. Du kan prøve at sætte en anden pære i.
  2. På lampeudtag og nogle DIN moduler* er der en lille knap. Når man trykker på den skal udgangen tænde og slukke.
  3. På lampeudtag og nogle DIN moduler* er der en sikring. Tag den ud og se om den er sprunget.
  4. Mål direkte på enheden om der kommer 230V ud.
  5. Hvis det ikke har ændret noget, skal enheden skiftes.

*DIN-moduler sidder monteret på din el-tavle. Vores DIN-moduler består af en dæmp- og relæudgang.