Efter man har logget på appen med sin bruger, trykker man på ”Ny adresse” og følger vejledningen på skærmen.

• Navn: Navn er der navn som du vil give din adresse, det kan være Solvej 12, sommerhuset, slottet, hjem eller hvad der nu passer.
  • ZenseHome box ID: Her indtastes det ni cifrede nummer som står på den installerede ZenseHome box.

Har du ikke oprettet en bruger endnu? Find vores guide her: Opret bruger