Oprettelse af bruger på ZenseHome appen

ZenseHome appen skal installeres på din telefon. Appen kan findes i Google Play eller App Store, søg efter ”ZenseHome”. Efter installering startes appen.

Opret ny bruger: På forsiden af appen trykkes der på ”Ny bruger”

Herefter åbnes nedenstående side på din telefon.

Her indtastes din Email og din ønskede adgangskode som skal bruges til at logge på ZenseHome appen. Herefter vælges Gem, og du vil modtage en mail hvor du skal bekræfte din konto hos ZenseHome.

NB. Modtager du ikke en mail efter at have oprettet din konto, så tjek venligst dit spam-filter.

Når din konto er bekræftet, kan du logge ind på ZenseHome appen med din nye konto.