For at opgradere til det nye ZenseHome skal du købe en ZenseHome box. Den kan købes online i vores shop her: ZenseHome Box

Vi anbefaler at installationen udføres af en uddannet elektriker. Hvis du bestiller installationen af din nye ZenseHome box hos os, bliver arbejdet udført af en elektriker der har erfaring med ZenseHomes produkter. Du kan tilkøbe installationen af din nye box her: Opgradering af ZenseHome installation

Den nye ZenseHome box monteres i eltavlen og skal på internettet gennem LAN eller Wifi.

Den gamle PC boks og fasekobler skal afmonteres.