For at vælge hvilke tryk som skal tænde for hvad, skal følgende gøres i appen:

På forsiden af ZenseHome appen vælges dit ønskede rum. Når det ønskede rum er valgt, vil rummets enheder og afbrydere fremgå (se nedenstående billede).

Rummets enheder er det som kan indstilles på denne side. I dette eksempel vælges enheden "Alrum lys højre".

På denne side er det muligt at lave opsætningen for den enkelte enhed. I denne guide, vises det hvordan opsætningen af tænd og sluk indstilles, derfor vælges "Tænd, sluk & dæmp".

På denne side tilføjes det tryk som skal tænde og slukke for enheden. Trykket tilføjes ved fysisk at trykke på din ønskede knap. Herefter vil knappen som er trykket på fremgå på skærmen. I dette eksempel har vi valgt knap 2 med et kort tryk.

Herefter vælges "Gem".

Dit tryk er nu gemt til at styre lyset på din valgte enhed. Det er altid muligt at rette hvilke tryk som skal styre hvad, det gøres også inde på denne side.

Hvis du ønsker at vælge dine tryk manuelt, er dette også muligt. Det gøres ved at vælge de tre prikker i højre hjørne og herefter "Vælg afbrydere".

Tryk begrænsning

Et tryk kan betjene op til 8 lamper.

Et lampested har ingen begrænsning på hvor mange tryk der kan bruges til at betjene det.