For at vælge hvilke tryk som skal tænde for hvad, skal følgende gøres i appen:

På forsiden af ZenseHome appen vælges dit ønskede rum. Når det ønskede rum er valgt, vil rummets enheder og afbrydere fremgå (se nedenstående billede).

I dette eksempel, vælger vi enheden "Alrum lys højre". Herefter vælges første felt som hedder "Tænd og sluk".

På denne side tilføjes det tryk som skal tænde og slukke for enheden. Trykket tilføjes ved fysisk at trykke på din ønskede knap. Herefter vil knappen som er trykket på fremgå på skærmen. I dette eksempel har vi valgt knap 1 med et kort tryk til at tænde og slukke for ”Alrum lys højre”.

Herefter vælges "Gem".

Dit tryk er nu gemt til at styre lyset på din valgte enhed. Det er altid muligt at rette hvilke tryk som skal styre hvad, det gøres også inde på denne side.

Hvis du ønsker at vælge dine tryk manuelt, er dette også muligt. Det gøres ved at trykke på feltet "Vælg afbrydere".

Læs også: Deaktiver et tryk som bruges til dæmp

Tryk begrænsning

Et tryk kan betjene op til 8 lamper.

Et lampested har ingen begrænsning på hvor mange tryk der kan bruges til at betjene det.