Få betjeningstryk til at tænde et lampeudtag

En knap på et betjeningstryk kan tænde flere lamper på samme tid. Ønsker man at tænde flere lampeudtag eller stikkontakter sammen skal der oprettes et scenarie på dette. Du kan læse mere om hvad scenarier er, samt hvordan de opsættes her: Opsætning af scenarier

For at få et betjeningstryk til at tænde et lampeudtag, skal følgende skridt udføres:

1. På forsiden af ZenseHome appen vælges dit ønskede rum.
  2. Vælg din ønskede enhed
  3. Tryk på … i højre hjørne
  4. Tryk på "Afbrydere"
  5. Tryk på den knap (på betjeningstrykket) du ønsker skal tænde gruppen.
    • Nu vises "Knap 1 kort tryk"
  6. Tryk Gem

Vent i 15 sekunder, så er dit betjeningstryk programmeret til at tænde alle enhederne i gruppen.