Ledelys er den bagvedliggende belysning i stikkontakterne og betjeningstrykkene fra ZenseHome. Det er muligt at aktivere, deaktivere og justere styrken af ledelyset i appen. For at gøre dette, vælges "Ledelys" under indstillinger.

I øverste felt indstilles ledelyset for alle hjemmets stikkontakter og betjeningstryk. For at indstille ledelyset for hver enkel enhed, slås knappen udfor "indstil ledelys enkeltvis" til.

Hvad er Guidelys?

Når guidelys aktiveres, vil ledelyset være tændt når betjeningstrykket eller stikkontakten ikke er i brug. Dvs. at der vil være en konstant bagvedliggende belysning i enhederne.

Hvad er Aktiveret lys?

Aktiveret lys angiver om én eller flere linkede enheder er tændt. Tænder man f.eks. for lyset på et betjeningstryk, vil Aktiveret lys slås til på betjeningstrykket.

Guide- og aktiveret lys slået til på samme tid

Det er muligt at have aktiveret Guide- og aktiveret lys på samme tid. Et eksempel på dette kunne være, at guidelyset er slået til på et lavt niveau, og aktiveret lys slået til på et lidt højere niveau. På den måde, vil der altid være en konstant bagvedliggende belysning, når lyset så tændes vil guidelyset lyse kraftigere og dermed markere at lyset er tændt.