Ledelys kan indstilles under menuen "Guide". Her kan du vælge at indstille ledelys på alle dine enheder, eller blot nogen få bestemte. 

ledelysguide_iphone12black_portrait.png

Hvad er guidelys? 

Når guidelys aktiveres, vil ledelyset være tændt når betjeningstrykket eller stikkontakten ikke er i brug. Dvs. at der vil være en konstant bagvedliggende belysning i enhederne. 

Hvad er aktiveret lys?

Aktiveret lys angiver om én eller flere linkede enheder er tændt. Tænder man f.eks. for lyset på et betjeningstryk, vil Aktiveret lys slås til på betjeningstrykket. 

Guide- og aktiveret lys slået til på samme tid

Det er muligt at have aktiveret Guide- og aktiveret lys på samme tid. Et eksempel på dette kunne være, at guidelyset er slået til på et lavt niveau, og aktiveret lys slået til på et lidt højere niveau. På den måde, vil der altid være en konstant bagvedliggende belysning, når lyset så tændes vil guidelyset lyse kraftigere og dermed markere at lyset er tændt. 

Indstil ledelyset til at køre efter en tidsplan

Hvis der indstilles en tidsplan på ledelyset, betyder det at det kun er aktivt i en bestemt tidsperiode. Indstil f.eks. aktiveret lys til at være aktivt mellem solnedgang og kl. 23.00.  

ledelystidsplan_iphone12black_portrait.png

Tidsplanen på ledelyset indstilles i appen ved at;

  • Vælge rummet hvor enheden er placeret
  • Vælge enheden og herefter "Ledelys"

 

 

Var denne artikel en hjælp?
1 ud af 1 fandt dette nyttigt