Sluk aldrig funktionen findes direkte under enheden under flere funktioner. Funktionen gør at enheden afviser alle sluk kommandoer den modtager fra andre enheder. Man kan stadig tænde og slukke direkte på enheden.

Det kan f.eks. bruges til stikkontakter der ikke styrer noget og kun bliver brugt som almindelige stikkontakter, så ZenseHome ikke kommer til at slukke ved en fejl.
Vi anbefaler altid at bruge funktionen hvis enheden er tilsluttet hårde hvidevarer, køleskab, fryser osv.