Funktionen automatisk vedligehold sørger for at systemet altid er opdateret med nyeste software, ligeledes tjekker og retter det også eventuelle konfigurationsfejl som kan opstå.

Vi anbefaler at automatisk vedligeholdelse altid er slået til. Automatisk vedligeholdelse slås til i appen ved at vælge siden "status" som du finder ved at vælge tandhjulet i bunden af appen.

Start af automatisk vedligehold eller forbindelsestest på hele systemet

Ønsker du at starte automatisk vedligehold eller en forbindelsestest på hele systemet udenfor det valgte tidsrum, så vælges feltet "Kør nu" nederst på siden.

Vælges "Kør forbindelsestests nu" tester systemet forbindelse til alle dine enheder.

Vælges "Kør fejlsøgning nu" starter systemet automatisk vedligeholdelse på hele systemet.

I hvilket tidsrum er det mest optimalt at have slået sit automatisk vedligeholdelse til?

Automatisk vedligeholdelse er fastsat til at køre mellem 01-05 som standard. Ønsker du at ændre tidsrummet hvor automatisk vedligehold er til, vil det være mest optimalt at sætte det til et tidsrum hvor man bruger systemet mindst. F.eks. i de perioder man sover, eller når der ikke er nogen hjemme i husstanden.

Ønsker du at ændre tidspunktet hvor automatisk vedligehold kører, gøres det ved at rette tidspunkterne i tidsplanen eller at vælge plusset for at oprette en ny tidsplan.

Hvordan virker automatisk vedligehold?

Når automatisk vedligehold kører, gennemgås alle systemets enheder, hvor der opdateres software, løbende laves forbindelsestests og der tjekkes og rettes eventuelle konfigurationsfejl.

Er der en opdatering tilgængelig, laver systemet først en forbindelsestest af enheden, er forbindelsen højere end 50% på én fase, startes en opdatering.

Hvad sker der med de enheder som ikke bliver opdateret ved automatisk vedligeholdelse?

Enheder der ikke opdateres på grund af dårlig forbindelse, vil blive listet på siden som hedder "Enheder". Her fremgår bl.a. de enheder som ikke er opdateret. På denne side er det desuden muligt at starte en fejlsøgning af enheden.

Læs mere om siden "Enheder" og fejlsøgning her.