Automatisk vedligeholdelse er en funktion der hjælper med at holde alle enheder opdateret med den nyeste firmware uden at brugeren selv skal gøre noget.

I hvilket tidsrum er det mest optimalt at have slået sit automatisk vedligeholdelse til?

Vi anbefaler at automatisk vedligeholdelse altid er slået til. Tidsrummet for automatisk vedligeholdelse er fastsat til mellem 01-05 om natten som standard. Grunden til dette er at det er i dette tidsrum hvor færrest vil opleve gener ved at enhederne bliver opdateret. Ønsker man at ændre tidspunktet for automatisk vedligeholdelse, kan dette gøres under denne fane.

Ønsker man at ændre tidsrummet hvor automatisk vedligeholdelse er til, vil det være mest optimalt at sætte det til et tidsrum hvor man bruger systemet mindst. F.eks. i de perioder man sover, eller når man er på arbejde.

Hvordan virker automatisk vedligeholdelse?

Funktionen vil hele tiden kigge om der er kommet en ny firmware til nogle af enhederne. Er der ikke kommet nye opdateringer og systemet er fuldt opdateret, vil der ikke ske noget i det valgte tidsrum.

Er der opdateringer tilgængeligt, vil funktionen i det valgte tidsrum opdatere så mange enheder som muligt. Systemet starter med at lave en kommunikationstest på enheden. Er kommunikationen bedre end 90% vil opdateringen starte. Er den ikke vil den hoppe over enheden og tage den næste.

Hvad sker der med de enheder som ikke bliver opdateret ved automatisk vedligeholdelse?

Enheder der ikke opdateres på grund af for dårlig kommunikation, vil blive listet på siden som hedder "Enheder". Her vil en liste af de enheder som ikke er opdateret fremgå.

Her er det muligt at gøre følgende:

- Starte en kommunikationstest
- Starte en opdatering
- Slette enheden

Læs mere om hvordan manuel opdatering foretages her