Funktionen automatisk opdatering sørger for at systemet altid er opdateret med nyeste software, ligeledes tjekker og retter det også eventuelle konfigurationsfejl som kan opstå. 

Vi anbefaler at automatisk opdatering altid er slået til. Automatisk opdatering slås til i på siden indstillinger som findes under tandhjulet

automatiskopdatering_iphone12black_portrait.png

Start af automatisk opdatering 

Ønsker du at starte automatisk automatisk opdatering med det samme, vælges knappen "Start opdatering". Ellers startes den automatisk opdatering i det valgte tidsrum. 

I hvilket tidsrum er det mest optimalt at have slået sit automatisk opdatering til?

Automatisk opdatering er fastsat til at køre mellem 01-05 som standard. Ønsker du at ændre tidsrummet hvor automatisk opdatering er til, vil det være mest optimalt at sætte det til et tidsrum hvor man bruger systemet mindst. F.eks. i de perioder man sover, eller når der ikke er nogen hjemme i husstanden. 

Ønsker du at ændre tidspunktet hvor automatisk opdatering kører, gøres det ved at rette tidspunkterne i tidsplanen eller at vælge plusset for at oprette en ny tidsplan. 

Hvordan virker automatisk opdatering?

Når automatisk opdatering kører, gennemgås alle systemets enheder, hvor der opdateres software, løbende laves forbindelsestests og der tjekkes og rettes eventuelle konfigurationsfejl. 

Er der en opdatering tilgængelig, laver systemet først en forbindelsestest af enheden, er forbindelsen højere end 50% på én fase, startes en opdatering. 

Hvad sker der med de enheder som ikke bliver opdateret ved automatisk opdatering? 

Enheder der ikke opdateres på grund af dårlig forbindelse, vil blive listet på siden som hedder "Enheder". Her fremgår bl.a. de enheder som ikke er opdateret. På denne side er det desuden muligt at starte en fejlsøgning af enheden. 

Læs mere om siden "Enheder" og fejlsøgning her.

Var denne artikel en hjælp?
3 ud af 6 fandt dette nyttigt