Under denne fane vises en oversigt af alle hjemmets enheder. Her er det muligt at se et overblik over hvor god forbindelse der er på hver enkelt enhed.

De tre procentsatser viser hvor god kommunikation der er på hver fase. 0% betyder at der ingen kommunikation er, og 100% er det bedst mulige kommunikationsniveau. Der skal blot være en fase hvor der er mere end 50% for at der er tilstrækkelig kommunikation.

Ved de fire symboler til højre for procentniveauet er det muligt at lave firmware opdatering på pilen der peger op, kommunikationstest på den cirkulære pil og slette enheden på skraldespanden.

ZenseHome enhederne opdateres af systemet under automatisk vedligeholdelse. Det er under normale omstændigheder ikke nødvendigt at starte firmware opdatering af enheder manuelt.