Under kommunikation, kan man se en oversigt over de enheder i hjemmet som kommunikerer dårligt. Hvis alle ens enheder kommunikerer godt, vil listen være tom og det vil fremgå at alle enhederne har god kommunikation.

Kommunikerer en enhed dårligt vil det fremgå af listen. Her anbefaler vi, at der foretages en kommunikationstest. Det gøres ved at trykke på "test" ud for enheden, herefter forsøges der at blive genoprettet forbindelse til enheden.

Fejler enheden kommunikationstesten, anbefaler vi at der foretages en mere generel fejlsøgning. Det kan man læse mere om her: Enheder fejler i kommunikationstest

Hvor længe tager en kommunikationstest?

En kommunikationstest tager 2-3 minutter per. enhed. Der kan kun foretages kommunikationstest af en enhed ad gangen, så er der flere enheder som skal kommunikationstestes vil test tiden blive forlænget herefter. Kommunikationstesten kan godt køre i baggrunden, uden man behøver at have appen åben på skærmen.

Har du tilføjet en ny enhed til dit system?

Ved første tilføjelse af enheder skal der laves en kommunikationstest. Når den første test er lavet, sørger systemet selv for at justere, så der altid er bedst mulig kommunikation mellem enhederne.