En ny enhed tilføjes til systemet, ved at vælge plusset i højre hjørne på forsiden af appen.

Her indtastes enhedens ID, det navngives og rummet hvor enheden placeres i vælges. Herefter vælges "Gem" og enheden er nu tilføjet til systemet.

Systemet er opbygget på følgende måde:

Rum

Rum er inddeling af adressen.
Navngivning kunne være: Stue, Mads, Computerværelse, Have, Garage, Køkken osv.

Enheder

Enheder er de enkelte enheder i selve rummet.
Navngivning kunne være: Vaskemaskine, Stikkontakt ved vask, Ventilator, Genvex, Spots, PH lampe etc.

Man kan opbygge sin adresse på mange måder og det er kun op til en selv hvordan man vil opbygge sin egen ZenseHome installation.