For at komme i gang skal alle enheder tilføjes i ZenseHome systemet. Det gøres ved at gå ind på adressen i appen og vælge de tre prikker i højre hjørne og herefter "Ny enhed"

Hver enhed skal gives et navn og placeres i et rum. Systemet er bygget op følgende måde:

Adresse

Adresse er den bygning/hjem som ZenseHome er installeret i.
Navngivning kunne være: Hjem, Sallingsundvej 5, Sommerhuset, Slottet etc.

Rum

Rum er inddeling af adressen.
Navngivning kunne være: Stue, Mads, Computerværelse, Have, Garage, Køkken osv.

Enheder

Enheder er de enkelte enheder i selve rummet.
Navngivning kunne være: Vaskemaskine, Stikkontakt ved vask, Ventilator, Genvex, Spots, PH lampe etc.

Man kan opbygge sin adresse på mange måder og det er kun op til en selv hvordan man vil opbygge sin egen ZenseHome installation.