Det er muligt at tilføje alle enheder fra det gamle system til det nye. Følgende informationer flyttes:

• ID
  • Rum
  • Navn

Det gøres ved at sende husets zns-fil til support@zensehome.com med en besked om at få enhederne fra filen flyttet. I mailen skal der oplyses følgende:

• Navn på husejer
  • Telefonnummer
  • Mailadresse
  • ZenseHome box ID

Vi vil herefter importere alle enheder ind i ZenseHome programmet og vende tilbage når det er gjort, forvent 1-2 dages svartid.

Det er ikke muligt at flytte selve programmeringen. Ved opgraderingen vil hele opsætningen blive slettet og skal sættes op ved hjælp af den nye app.