Det er muligt at tilføje alle enheder fra det gamle system til det nye. Følgende informationer flyttes:

  • Alle enheder og deres ID
  • Rum
  • Navne på enheder og rum

Det gøres ved at sende husets zns-fil til support@zensehome.com med en besked om at få enhederne fra filen flyttet. I mailen skal der oplyses følgende:

  • Navn på husejer
  • Telefonnummer
  • Mailadresse
  • ZenseHome box ID

Vi vil herefter tilføje alle dine enheder og rum ind i ZenseHome appen og vende tilbage når det er gjort. Forvent op til 24 timers svartid. 

Det er ikke muligt at flytte selve programmeringen. Ved opgraderingen vil opsætningen fra Pc-programmet blive slettet, herefter skal opsætningen laves i ZenseHome appen. 

 

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 1 fandt dette nyttigt